פשטידת פלפלים וקוטג'

פשטידת פלפלים וקוטג'

פשטידת פלפלים וקוטג' – מתכון זה לעוגת

הרועים הפשוטה, המכונה גם פאי קוטג ',

מלא בבשר בקר וירקות חריפים ומעליו פירה

תפוחי אדמה שמנת. הוא מלא בירקות טעימים,

מעוגל עם מחית כרובית ואז נאפה לשלמות.

זהו פשטידת רועים או פאי רועים, מתכון

(המכונה גם פאי קוטג '). הוא נאפה בתנור

ומעליו בשר בקר לבבי, ירקות, גבינת שמנת

ובטטות, ונגיעה של פלפל וכוסברה.

עוד באתר:

פשטידת פלפלים וקוטג' מעולה לאירוח
פשטידת פלפלים וקוטג'

פירה תפוחי אדמה בריא יותר

תפוחי אדמה קלופים מעל ומונחים בצדדים תוך

כדי עבודה על המילוי ומסיימים את החלק העליון

עם גבינת שמנת, בטטה, כרובית ופירה תפוחי אדמה

ונגיעה של פלפל וכוסברה. את המילוי לעוגת

הרועים הזו מכינים בבצל, סלרי, קורגטים ופלפלים

ירוקים עד שהם רכים. שים את פלפל פלפל

בחזרה מעל בזמן שאתה אופה את הארוחה

הרפאים להפליא, והשלב את הכל עם קופסת גבינה.

כשהבצל רך

מוסיפים את הבשר הטחון, מתבלים במלח

ופלפל ומבשלים כ 5-10 דקות. מוסיפים את הבצל,

הסלרי, הקישואים, הפלפלים הירוקים, השום,

המלח, הפלפל, הכוסברה והתימין עד שהם

סמיכים, מבשלים כ- 10-15 דקות ואז

מוסיפים גבינת שמנת, בטטה, כרובית ופירה.

מבשלים על אש בינונית עד גבוהה למשך 3 עד 4

דקות או עד שהם רכים ומבושלים,

ואז מבשלים על אש נמוכה עד בינונית או

על הכיריים למשך 5 עד 10 שניות נוספות.

מסננים, ואז מחזירים לתבנית על אש

בינונית גבוהה ומבשלים עד שהירקות רכים

ולא נשארים שאריות ורודות על הבקר,

בערך 10 דקות.

פשטידת פלפלים וקוטג' – אם אתה לא רוצה להכין פלפלים ממולאים

אתה יכול לחלק את תערובת בקר-תפוחי

האדמה לרמקים ולאפות אותם בכלי קדירה.

אני אוהב להכין את עוגות הקוטג 'שלי בצלחות עוגה,

אבל כל סוג של קלטת עובד. אם אתה

רוצה להשתמש בבשר טחון, אני קורא לו

"פאי קוטג' ", אבל הוא יהיה טעים לא פחות.

פשטידת פלפלים וקוטג' – תלוי איזה סוג של עוגה מלוחה אתה רוצה להכין

אתה יכול להשתמש בפאי רועים או להשאיר

את כל השאר בדיוק כמו שהוא. עבור פשטידת

רועים, פשוט השתמשו בכבש טחון אם אתם

מעדיפים, ויהיה לכם "פאי רועים". אם תרצו,

תוכלו פשוט לשנות את הבקר במתכון

לכבש ולהביא אותו איתכם.

פשטידת פלפלים וקוטג' – לעוגת הקוטג' הצמחונית הכפילו את הירקות

השאירו את הבשר והוסיפו כמה כפות שמן

זית וקורט מלח ופלפל והשאירו הכל

כמו שהוא. לפאי הקוטג'ים הטבעוני,

המכפיל את הירקות, הוסיפו כמה כפיות שמן,

כפית חמאה, 1/4 כוס מיץ לימון,

2 כפות סוכר וכפית אבקת שום, השאירו והכפילו.

ואז שופכים את התערובת לתנור גדול

תבנית אפיה עם הפירה הבריא ומתכוננים

לפירה. את הירקות הקפואים אין צורך להפשיר,

אלא ניתן להפשיר אותם במקפיא למספר

שעות כדי שיאפו. מניחים את תערובת בקר-ירקות

על תבנית בצורת 8×8 ומפזרים מלמעלה

כף חמאה, מלח ופלפל.

להכנת פאי רועים, תוכלו למלא את הבשר

באותה צורה, אך להוסיף עוד מעט בשר ועוד

כמה ירקות כמו גזר, סלרי, בצל, עגבניות,

פלפלים ושום. ניתן להכין אותו גם בתנור

גדול – צלחת קדירה עם פירה ועשבי תיבול טריים.

פשטידות הרועים עשויות מכבש טחון או כבש מכבשים

אך ניתן להכין פשטידות קוטג' עם כל קרקע

אחרת – עד בשר. פשטידת הרועים משתמשת

בבשר טחון רזה או בנקניקיה איטלקית,

אם כי ניתן להשתמש בכבש, הודו או ציד

אם רוצים. עוגות קוטג' מסורתיות עשויות

מבשר בקר טחון, אך ניתן להחליפן בקלות

בבשר טחון על פי בחירתכם, ממש כמו

בשרים טחונים אחרים. אם מתחשק לכם,

את הרוטב לגרסה זו קל להכין מרוטב וכבש משומש.

יש גרסאות שעושות את זה עם בקר טחון

ומתנהגות כמו רוטב, ויש גרסאות

שמתנהגות כמו רוטב.

אם אין לכם, השאירו את העגבניות והפלפלים

בחוץ והוסיפו מעט בשר בקר טחון או נקניק.

חצבו כמה פרצופים מתוקים להפליא מפלפלים

כתומים, ואז מלאו בתערובת הבקר והירקות

החריפה. זו פשטידת רועים, עשויה פירה, מילוי

פאי דלעת ומעט שמנת חמוצה. כשאתה פוגש

מישהו אתה יודע שאתה יכול לבלות

עם העוגה המתוקה והחמצמצה הזו.

מתכוני פאי אחרים משתמשים בתערובת בשר,

אך בדרך כלל אני מעדיף בשר בקר טחון רזה

בכדי לשמור על קלילותו. לקבלת תוספת טעם,

אני חובב גדול של הפלפלים החריפים במתכון

זה, כמו גם השמנת החמוצה והחמוצה בה

אני משתמשת לפאי הדלעת.

Share