מתכונים לחג השבועות

מתכונים לחג השבועות

מתכונים לחג השבועות – ברצוני לשתף מתכון

מאחד השפים המאפים הטובים ביותר

בשיקגו, ארגיה ב 'קולינס. בשנות

החמישים היא הייתה מנהלת מסעדות

בשיקגו ופיתחה את המתכון המייסד

לממבו (המכונה גם רוטב ממבו), שעדיין ניתן

למצוא ברבות מהמסעדות שלה כיום.

יש עוגת שקדים צרפתית מפרובנס בשם

קולומביה דאב, עשויה מקמח שקדים,

חמאת שקדים, חלב קוקוס, סוכר,

קינמון, אגוז מוסקט ומלח.

עוד באתר:

מתכונים לחג השבועות להכנה קלה
מתכונים לחג השבועות

שתי הכיכרות מונחות באמצע השולחן והנהוג

לשמור את החליפות של הכיכרות העגולות

ולהוסיף אותן לעוגת החתונה כדי

להביא אושר ואהבה לזוג טרי.

מתכונים לחג השבועות – אם רוצים לצפות את העוגה החמה כאילו

היא כבר התקררה, מערבבים את חומר

הציפוי, מכניסים לתנור חם, מחממים את

התנור ל -180 מעלות צלזיוס ומערבבים,

מחלקים ומורחים. מחזירים לתנור ואופים

עד שהעוגה שחומה, נפוחה וקפיצית וקיסם

הננעץ באמצע יוצא יבש (לאחר הקירור

היא מוחזרת לגובה המקורי, וזה בסדר).

הנה טארט ירקות כפרי עם גבינת עזים שעובד היטב כמנה עיקרית או כמתאבן

אם תבחרו בעוגת גבינה בלינצ'ס כפעילות

שלכם, עליכם להכין את המתכון והמרכיבים

במטבח שלכם. אתה לא צריך לדאוג לבשל

עוגת גבינה לא אפויה, דבר הכרחי

למתכונים רבים של עוגות גבינה, אך אתה

יכול לבשל אותם בתנור לפי הצורך.

המתכון מציין גם את סדר הצעדים שעליך לבצע

כדי לאפות את הלחם, ומה לעשות כדי לציין.

הסרת המרכיבים החיוניים במתכון לחם

לא רק מבטלת את הכימיה שמאחוריו, אלא

גם חלק מהכימיה. במתכונים של לחם

ומנות אחרות, מרכיבים אלה משרתים שתי

מטרות: לייצר גז, לייצר גלוטן ולשלב

מרכיבים אחרים. בלעדיו אתה מקבל משהו,

וזה לא יהיה לחם; זה יהיה משהו עם טעם

אחר, מרקם אחר, או מרקם אחר.

זה כאילו המתכון הנוסחה שהיא כמו הוראות ממושמעות של כימאי עם תוצאות עקביות

דמיין שאתה גר במקדש בזמן הזה ורוצה

לאפות עוגה כדי לחוות קצת עבר מקראי עם

משפחתך. אין ספק שהיו מי שהלכו על משמעתו

של ישו בתור אופה והיו מקפידים על מתכון

זה ללחם. טובלים אותו בדבש, קורעים

חתיכות כמו כדורי לחם, טובלים

אותו בדבש ואופים אותו.

בחג השבועות קיבלו שליחי המשיח את רוח הקודש והם דיברו עם אלפים שהכירו את ההיסטוריה של החג

ביום שהתלמידים קיבלו אותו הם קצרו והביאו

כל כך הרבה נשמות למשיח. סוג הביכורים

הזה נחשב בבכורות החדשות והוותיקות

כאחד הביכורים של ישו ותלמידיו.

כדי להוסיף אלמנט אדמונית לעוגה,

חתוך את צורת היונה והנח אותה באמצע

העוגה כפי שמוצג בתמונה זו. אם אחד אינו

חלק מהליטורגיה עצמה, זוהי דרך יצירתית

להשתמש בסמל בחייו ובקהילתו, אך אי

אפשר שלא להפוך ארוחה פשוטה לרגע

שאפשר ללמדו. כעת הכניסו לקערה את צבע

המאכל הצהוב, הריבס, מעט סוכר וקורט

מלח וערבבו היטב. עבור אלה מכם שאינם

חלק מהליטורגיה, או הליטורגיות עצמן,

השימוש היצירתי בסמלים בחיים או בקהילה

הוא דרך יצירתית עבורכם; אך למי שלא

יכול לעזור ולהפוך ארוחות פשוטות לרגעים

שאפשר ללמדם, השתמש בסמלים כרגעים שאפשר ללמד.

Share